Thuiscursus social media marketing

Vrijwel alle voorgaande marketing kanalen hadden niet wat de huidige social media kanalen wel hebben, namelijk de mogelijkheid van interactie. Mensen kunnen via social media sites reageren op ieder bericht, video, foto, route of zelfs muziek die men geluisterd heeft. Voor bedrijven is dit zeer handig; je komt op deze manier namelijk uitstekend te weten wat de reacties zijn op je producten en diensten die je via je social network site communiceert. Start nu direct met je thuiscursus social media.

Waarom facebook marketing?

Facebook is opgericht door Mark Zuckerberg, met het doel om studenten elkaar via een ‘smoelenboek’ te laten leren kennen en contact te leggen. Dit contact gebeurt o.a. op basis van interesse; mensen met dezelfde belangstelling voor een bepaald onderwerp, kunnen elkaar vinden. Deze onderwerpen komen naar voren in het profiel dat iedere deelnemer van zichzelf aanmaakt. Zo kan men gemeenschappelijke interesses omzetten in een ‘vriendschap’. Mensen maken er een sport van om zoveel mogelijk vrienden te verzamelen. Je kunt een persoonlijke pagina aanmaken binnen Facebook, dat is waar je je meer persoonlijke zaken in kwijt kunt. Daarnaast kun je ook een Business page maken; voor het geval je een bedrijf hebt of vertegenwoordigt. Een bedrijvenpagina is altijd handig om in contact met klanten te komen en blijven.

Cursus online marketing met focus op social media

Social media in de marketingtool van 2020. Maar wat ga je leren in deze thuiscursus: Het bepalen van je doelstellingen. De geheimen van Facebook ontrafeld. Effectief omgaan met Twitter. Succesvol werken met Linkedin. Strategisch inzetten van Youtube. Een eigen inkomen met je website. Social Media Marketing Analyse tools/li. De gevaren en valkuilen. Sociale Media wet en regelgeving.

Shrijf je in voor deze cursus

Wat kan ik verwachten van de thuisstudie? Een thuisstudie is een moderne manier van flexibel studeren. Je volgt een intensieve cursus Social Media voor de komende 6-9 maanden onder begeleiding van een ervaren docent. Elk hoofdstuk sluit je af door middel van huiswerkopdrachten. Het theoretische gedeelte studeer je dus zelf thuis op jouw eigen tempo. Ook is de Studieplan cursus Social media de ideale keuze! Na het afronden van de Studieplan cursus Social media weet je precies hoe je social media effectief kunt inzetten en heb je inzicht in alle dos and donts op dit gebied. Hoe zet je social media in als marketing en communicatiemiddel en hoe schrijf je een professioneel plan? Na deze cursus weet je er alles van! De cursus Social media is ontwikkeld door specialisten uit het werkveld. De leerstof is helder geschreven en wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van veel concrete voorbeelden. Zo ga je snel gemakkelijk en op een leuke manier door de lessen heen en onthoud je alles goed.